ได้รับเงินรวดเร็ว The Silver Bull Market: Investing in the Other Gold

Posted byได้รับเงินที่มีเงิน เจ้าของธุรกิจความลับของการทำเงิน : การควบรวมกิจการเงินกู้นิสิต สมัยนี้ มันเป็นความสัตย์จริงว่าเกือบอรรธของนักเรียนทุกคนเรียนจบที่มีระดับของหนี้เงินกู้นักศึกษา หนี้เฉลี่ยของ $ 20,000 เน้นไปที่ นั่นเป็นพลเรือนทั้งหมดของคนคนหนุ่มคนสาวที่มีหนี้ที่พลุ่งพล่านและการเล่าเรียนเกี่ยวกับวิธีการจัดการกับมัน ส่วนใหญ่ไม่ทราบ แต่ความจริงก็คือว่าหลายนักเรียนเหล่านี้จะได้พบกับการรวมเงินให้กู้ยืมและที่โรงเรียน

เงินที่บ้าน

– การควบรวมกิจการเงินกู้นิสิต ประจุบัน มันเป็นสัจธรรมว่าเกือบซีกของนักศึกษาทุกคนจบการศึกษาที่มีระดับของหนี้เงินกู้นักศึกษา หนี้เฉลี่ยของ $ 20,000 เน้นไปที่ นั่นคือราษฎรทั้งหมดของคนเด็กวัยรุ่นที่มีหนี้ที่เป็นเอามากและการเรียนเกี่ยวกับวิธีการจัดการกับมัน ส่วนใหญ่ไม่ทราบ แต่ความจริงก็คือว่าหลายนักเรียนเหล่านี้จะได้พบกับการรวมเงินให้กู้ยืมและที่โรงเรียน การสำรวจออนไลน์


หารายได้พิเศษจากที่บ้าน ธุระ กำหนด ศักยภาพทางรายรับ
ในกระบวนการของการวิจัยและการพินิจพิเคราะห์ว่าฉันใดมันเป็นเรื่องแสนเข็ญที่จะก้าวไปด้านหน้าของฉันที่ฉันพบว่าตัวปัญหาที่มีขึ้นในงานที่มีผลรวมมากของข้อมูลที่สำคัญฉันเป็นได้แบ่งส่วนด้วยว่างานการผลิต, การบังคับอัตราค่าจ้างรายเดือนรายได้ที่อาจมีขึ้นและอื่น ๆ แต่เพราะว่าในเวลานี้ เพียงแค่ถือเอาว่าเพราะเรื่องนี้หนึ่งในทิศานุทิศ: รายได้ที่อาจมีขึ้นขูดขีด กำกัด ของงานใด ๆ รายได้ที่อาจปรากฏในช่วงที่สินจ้างค่าตอบแทนของงานที่ สร้างรายได้จากเงิน หนึ่งสิ่งขัดขวางที่วิกฤตของความนี้ก็ลงความว่าว่าการกำเนิดคุณศักยไม่มีคุณไม่ทำเป็นมีรายได้ยิ่งกว่าอัตราค่าจ้างกระชับ วางอย่างอื่นแม้นคุณจะสั่งการที่จะทำตรีครั้งกิจที่ทำโดยทั่วๆ ไปในชั่วโมงคุณจะจัดหามาค่าแรงงานรายชั่วโมง นั่นหมายถึงในครู่ที่คุณเป็นซุปเปอร์ความสำเร็จในการส่งคลอดของคุณคุณไม่ได้มาผลตอบแทนงดแต่ของหลักสูตรที่คุณได้ทำข้อจำกัดกับนายจ้างของคุณจะจำเป็นจะต้องจ่ายเกี่ยวกับการผลิตที่สูงขึ้น มันไม่ไหวเป็นสิ่งที่มักจะทำและมันเป็นสิ่งเอ้ของการจ้างงานที่ฉันได้เจอะในการศึกษาวิจัยของฉัน


อินเทอร์เน็ตเงิน อย่างถ่องแท้ต่อเงินรายได้ไม่มี ข้อ กำกัด
เสี่ยงโชคกลับไปไตร่ตรองในการสร้างรายได้ในผลรวมแทนที่การปฏิบัติการที่นี่ และมีผลบวกส่วนแบ่ง กำหนด money.If คุณจะถูกจองจำปางสัตว์เลี้ยงในคุกระหว่างคราวค่าแรงค่าจ้างแล้วคุณจะสัมผัส แคบ ในเท่าไหนเงินที่คุณเก่งทำเอา ผมขอวงนี้เป็นความท้าทายกับพระราชดำริของการทำกำไรในการงานที่ ได้รับการทำเงินออนไลน์ กลักจดหมายของคุณอาจจะเต็มไปด้วยปริมาณมากของอีเมลจาก บริษัท ต่าง ๆ ที่มุ่งเสนอผลิตภัณฑ์ที่สามารถกรุณาให้คุณได้หลายพันดอลลาร์ในสมัยอันสั้น คุณเรรวนว่าถ้าคุณศักยเชื่อว่าอีเมลเหล่านี้และคุณเห็นแก่ตัวที่จะประจักษ์แจ้งความสัตย์จริงเกี่ยวเครื่องรายได้ออนไลน์และกุศโลบาย ให้เงินกับไม่มีเงิน


หาเงิน

From one of the world’s most respected authorities on precious metals investment–a thoroughly researched volume on the investment prospects for silver, the other gold.

  After outperforming virtually all other investments for more than a decade, gold is being reincorporated into the financial system as an asset deserving a position, large or small, in mainstream diversified portfolios. Leaving aside the metal’s rediscovered diversification benefits (it tends to go in the opposite direction when stocks go down sharply), gold has risen as a viable investment alternative in today’s environment of unhinged global government spending and monetary expansion.
While silver has risen as well–even more than its sister metal over the last decade–it has remained gold’s shadow investment for important reasons. For one, its smaller market and higher volatility have kept most financial professionals away, as the metal is often regarded as a highly erratic investment best left to speculators. There is also the memory of the 1980s and ’90s bear market, precipitated, in part, by the illegal attempt by two wealthy families to corner the silver market, which led to the metal’s darkest day, March 27, 1980. While gold has more than doubled in value since its 1980 peak, silver remains substantially below the all-time high it reached more than three decades ago.
  In The Silver Bull Market, Shayne McGuire examines vital considerations about silver alongside the significant drivers of the metal’s bull market. Although silver moves closely with gold, it differs from its sister metal in that more than half of demand is derived from multiple industrial processes. While its significant reliance on film photography has ended, today silver’s industrial demand is driven by technological progress: brazing alloys and solders, smart phones, tablets, plasma panels and new applications like silk-screened circuit paths and radio frequency ID tags, photovoltaics (solar panels) and new medical applications: silver is both biocidal and highly conductive. Though Warren Buffett disdains gold for its lack of utility, he regards silver differently: in the late 1990s he purchased 130 million ounces, one-fifth of global production at the time.
  Manager of the first gold fund launched within the U.S. pension system and author of two books about gold investment, McGuire:
* Outlines what he regards as 13 key drivers of silver investment for the years ahead, including its deep connection to the ongoing electronic revolution (as a key industrial input), its strong correlation with gold, and its high sensitivity to an increase in potential inflation in the future
* Provides an investment history of the metal, which considers the key reasons for its separation from gold in the 19th century, the impact of the decline of film photography, as well as the end of the 1970s bull market
* Thoroughly examines the risks related to silver investment, particularly its higher volatility than gold and its behavior at key financial moments that have affected the investment

Tag งานงานทำที่บ้าน

: เงินการคลัง , วิธีง่ายในการทำเงินออนไลน์ , ได้รับเงินสำหรับการสำรวจออนไลน์ , เครื่องทำเงิน , ทำเงินได้ง่าย